Heb jij onlangs de diagnose COPD Gold I of II gekregen, maar wil je daar nu meer over weten?

In de cursus leg ik je eerst uit wat het precies is en wat je te wachten staat. Vervolgens help ik je om uit te zoeken wat jij kan doen aan de klachten die je ervaart, zodat jij een veel beter leven met COPD kan hebben! In de Cursus COPD, Leef er mee! leg ik ook alles uit over wat dezelfde soort klachten kunnen veroorzaken als die ervaren worden bij COPD, maar waar jij echt zelf wat mee kan.

De cursus kost slechts €79,00, je krijgt dan levenslang toegang en je kunt direct beginnen. Je krijgt dan toegang tot de besloten Facebook groep, waar je ook al je vragen kan stellen. Misschien heb jij wel de gouden tip over het voorbereiden van eten!

De vragenuren zijn op de dinsdag om 11.30 uur (geen probleem als je er niet bij kan zijn, ik zet de opnames in de cursus, zodat jij ze altijd terug kan kijken).
Je kan weer instromen bij het vragenuur op dinsdag 3, 10, 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober! Ben jij er ook bij?

Ben jij klaar om met COPD te leven?

Heb jij kortgeleden de diagnose COPD gehad van je huisarts of longarts, maar heb je geen idee wat het inhoud en wat je er mee moet?
Wat het voor impact gaat hebben op je leven? Of je nog kan werken of leuke dingen kan doen?
Lijken je klachten alleen nog maar erger te worden? Neemt de benauwdheid toe? Moet je meer hoesten?
Ben jij soms ook te moe om te koken?
Blijf je soms de hele dag op je stoel zitten? Is aankleden dan al je zwaarste bezigheid?

Als dit herkenbaar klinkt, weet dan dat je echt niet de enige bent met die vragen, maar waar vind je alle antwoorden bij elkaar? Natuurlijk heeft de huisarts of de longarts je ook van alles vertelt, maar de helft ben je vast al weer vergeten.

In mijn online cursus heb je levenslang toegang tot allerlei informatie en praktische tips om je leven met COPD zo optimaal mogelijk te houden.

Wat leer je in deze cursus?

In 8 modules vol met korte filmpjes (je kan ook de tekst lezen) vertel ik hoe jij weer balans kunt krijgen in een leven met COPD.
Module 1: Wat is COPD? Hier vertel ik over de ziekte COPD en leg ik de meest gebruikte termen voor je uit.
Module 2: Als eerste ga je de vragenlijst invullen, dan weet je wat je al goed doet en wat nog beter kan. Ook gaan we het hier jouw tijdlijn invullen. Ik laat je zien waarom dat nu zo belangrijk is.
Module 3: Hier leg ik de belangrijkste dingen over het immuunsysteem uit, wat is het en wat heeft er allemaal invloed op en hoe zit dat met de relatie tot COPD.
Module 4: Hier leer je wat voeding met je immuunsysteem, COPD, slaap, stress en je ademhaling te maken heeft.
Module 5: Waarom moet je nu juist door je neus ademen en wat als het niet lukt?
Module 6: Wat heeft slaap nu met je COPD te maken en hoe kun jij dat aanpakken om meer energie te krijgen door beter te slapen!
Module 7: We hebben allemaal last van stress, maar wat doet dat eigenlijk met je lichaam en hoe kun jij met stress omgaan?
Module 8: Als laatste, maar zeker niet de minst belangrijkste vertel ik je waarom bewegen zo ontzettend goed voor je is.

Het is op dit moment echt de enige online cursus voor mensen met COPD. Het leert je anders te kijken naar je COPD. Op welke dingen heb ik wel grip en waar kan ik zelf wat aan doen. Hoe kan ik langer leven met minder klachten. Hoe stel ik de verergering uit. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn lichaam kracht geeft om beter tegen de ziekte te vechten.

Wat zeggen anderen over de cursussen?

De cursus is voor mensen die…

net de diagnose COPD gekregen hebben.
al langer COPD hebben en toch willen proberen om de kwaliteit van hun leven te willen verbeteren.
 zo passief leven alsof het leven met COPD hen overkomt.
zelf meer grip op hun leven willen hebben.
willen gaan voor een gezonder lichaam en daardoor minder kans op longaanvallen.
willen weten welke invloed ademen, slapen, voeding, darmen, stress en beweging op hun COPD heeft.

Zo werkt de cursus:


Het is een online programma, dat bestaat uit korte video’s (met tekst), na inschrijving ontvang je meteen toegang tot de cursus. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar in je altijd vragen kan stellen of tips kan delen.

De cursus bestaat uit 8 modules en is altijd te koop en te volgen, maar een aantal keer per jaar is er de mogelijkheid om 8 weken lang mee te doen met een vragenuur. Hier kun je al je vragen stellen per onderwerp en gaan we samen een tijdlijn maken bij module 2.

Dit is het moment om in te stappen

Omdat ik iedereen met COPD een leven gun wil ik de prijs zo laag mogelijk houden, tot en met 3 september 2024 kost deze cursus slechts 79 euro.

Daarna gaat de prijs omhoog naar 99 euro.

Veel gestelde vragen:

Scroll naar boven